Cuprins:
- Cand se aplica concealer
- Aplicarea corectorului - metode de aplicare a concealerului
- Cand se aplica corectorul - sfaturi si recomandari utile
1. Cand se aplica concealer
Aplicarea corectorului poate face diferenta in aspectul si textura tenului. Acest produs de machiaj ajuta la acoperirea cearcanelor, petelor și a altor imperfectiuni ale pielii, pentru a crea un aspect uniform si radiant. Dar cand se aplica corectorul si cum se poate obtine cel mai bun rezultat?
In general, acesta se foloseste dupa fondul de ten, pentru a acoperi acele zone care necesita o atentie suplimentara. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este important sa alegi un corector potrivit pentru tipul si tonul pielii, nici prea inchis, nici prea deschis.
De asemenea, cand se aplica corectorul, este important sa folosesti o cantitate mica si sa o intinzi uniform pe zona dorita. Poti utiliza o pensula sau un buretel pentru a estompa si pentru a uniformiza produsul cu restul tenului. In plus, este important sa iei in considerare textura corectorului, intrucat cel lichid poate fi mai usor de aplicat si de estompat, in timp ce un corector sub forma de crema poate fi mai dificil de manevrat.
2. Aplicarea corectorului - metode de aplicare a concealerului
Aplicarea corectorului este o parte esentiala a rutinei de machiaj, pentru a obtine un aspect impecabil al tenului. Dar unde se aplica corectorul si cum se poate obtine cel mai bun rezultat?
Primul pas in aplicarea concealerului este selectarea produselor potrivite. Este important sa alegi un corector care se potriveste tonului si texturii pielii.
Odată ce ai ales produsul potrivit, trebuie sa decizi care sunt zonele unde va fi pus. Cele mai comune sunt partile din jurul nasului, dar si orice alte imperfectiuni vizibile. Pentru a aplica corectorul sub ochi, poti utiliza o pensula sau un buretel pentru a lua o cantitate mica de produs si a o intinde uniform.
In plus, poti utiliza si alte tehnici de aplicare pentru a avea cele mai bune rezultate. De exemplu, pune corectorul pe fata in forma de triunghi inversat sub ochi, pentru a lumina si a acoperi cearcanele.
Mai mult, daca nu ai o pensula sau un buretel la indemana, poti sa-l aplici chiar cu varful degetelor. Acest lucru poate ajuta la amestecarea produsului in piele si la obtinerea unui aspect natural. Asigura-te insa ca te speli bine pe maini inainte de a incepe aplicarea.
Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca o alta metoda populara este de a aplica corectorul si inainte de fondul de ten, pentru a acoperi imperfectiunile si a uniformiza textura pielii.
Insa, indiferent de metoda pe care o alegi, este important sa amesteci bine produsul in piele si sa utilizezi o cantitate mica, pentru ca doar in acest fel vei obtine un aspect natural si uniform.
3. Cand se aplica corectorul - sfaturi si recomandari utile
Aplicarea corectorului poate fi uneori dificila, dar urmand cateva sfaturi si recomandari utile, vei putea obtine un ten cu un aspect spectaculos.
In primul rand, inainte de a incepe sa-l aplici, asigura-te ca ai ales produsul potrivit pentru tipul si culoarea pielii, lucru extrem de important pentru orice alt produs de make-up, de altfel. De asemenea, curata mereu pielea in prealabil cu produsele pentru ten potrivite. Bineinteles, inainte de a aplica corectorul, asigura-te ca tenul este curat si hidratat.
Mai mult, aplica corectorul in lumina naturala, pentru a putea vedea exact cum arata pielea si amesteca bine produsul, pentru a obtine un aspect natural.
Nu in ultimul rand, fixeaza produsul cu pudra translucida. Acest lucru va ajuta la mentinerea aspectului proaspat si curat al pielii pe intreaga zi.
In concluzie, aplicarea corectorului este un pas important in crearea unui aspect impecabil al pielii. Alegerea produsului potrivit pentru tipul si culoarea tenului tau, curatarea si hidratarea pielii in prealabil si utilizarea unei cantitati moderate de produs sunt doar cateva sfaturi si recomandari utile pentru a obtine cel mai bun rezultat. In plus, nu uita sa acorzi atentie suplimentara rutinei de ingrijire a pielii, care este, de asemenea, foarte mai importanta.
Sursa foto: pexels.com
Comentarii